Selecteer een pagina

Specialisme

 

FACT is dé partij voor ondernemingen in de financiële sector. En in het bijzonder voor vermogensbeheerders.

Vermogensbeheerders

FACT & de financiële sector
FACT is dé partij voor ondernemingen in de financiële sector. En in het bijzonder voor vermogensbeheerders. Hier hebben wij ons in gespecialiseerd. Wij verzorgen niet alleen de accountancy en de fiscale werkzaamheden, maar begeleiden jou ook bij:

  • vergunningaanvraag trajecten
  • het opstellen en optimaliseren van de administratieve organisatie
  • het opstellen van rapportages ten behoeve van toezichthouders

Ondernemers in de financiële sector moeten voldoen aan de specifieke eisen zoals opgenomen in de WFT.

Rapportages en jaarrekening
Door onze specialisatie en onze integratie van de diverse werkprocessen zijn wij optimaal in staat om jou gedurende het jaar optimaal te bedienen. in januari, april, juli en oktober verzorgen wij de rapportages. De jaarrekeningcontrole doen wij in de eerste vier maanden van het jaar.

Automotive

De autobranche kent geen geheimen voor FACT
Als er één branche in beweging is, dan is het wel de autobranche. Neem de nieuwe plannen voor de autobelastingen. De autobrief II bevat voorstellen voor de autobelastingen voor de periode 2017-2020, waarbij het fiscale autobeleid veel minder wordt toegespitst op de CO2-uitstoot. Maar het meest in het oog springend is wellicht het stapsgewijs verdwijnen van het aantal bijtellingspercentages voor de zakelijke auto. Voor een transportland bij uitstek als Nederland hebben dergelijke maatregelen grote impact. Het autobezit wordt hier gestuurd door allerlei, al dan niet, tijdelijke fiscale maatregelen. Maar ‘mobiliteit’ is in zijn algemeenheid natuurlijk een ‘hot’ item.

Hoe goed bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? En hoe kunt u er het beste op inspelen? Belangrijke vragen voor ambitieuze ondernemers, die soms moeilijk te beantwoorden zijn.

FACT Accountants kan je daarmee helpen. FACT volgt alle ontwikkelingen op autogebied op de voet en kent de branche heel goed. We denken graag met je mee en hebben altijd één doel voor ogen; jouw commerciële succes. Daarom nemen we je graag zaken uit handen, zodat jij je kan concentreren op de business. De auto business in dit geval.

 

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom eens bij ons aan tafel zitten.