Selecteer een pagina

DIENSTEN VAN FACT ACCOUNTANTS & ADVISEURS:

Audit voor MKB-klanten

Fiscaal en juridisch

De FACT personeelshelpdesk

Audit

Focus op MKB
Ondernemers moeten kunnen vertrouwen op de cijfers van hun onderneming en willen dat de geldende wet- en regelgeving op de juiste wijze wordt nageleefd. FACT begrijpt dat. Het samenstellen en controleren van jouw jaarrekening doen wij dan ook uitermate zorgvuldig. Waarbij onze focus met name ligt bij wettelijke en niet-wettelijke controles voor MKB-klanten.

Inzicht in de risico’s
Wij vinden het belangrijk om jouw administratieve organisatie, en de daarin opgenomen maatregelen van interne beheersing, te toetsen. Kenmerkt jouw onderneming zich door globalisering of door een hoge mate van IT? Dit soort items integreren we in onze controleaanpak. Vanuit de controle rapporteren wij over zekerheid, risico’s en de beheersing van deze risico’s. Dat doen we efficiënt en effectief.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens bij ons aan tafel! Wij zijn lid van SRA en beschikken over een AFM vergunning om wettelijke controles te mogen doen.

Fiscaal

Fiscaal en juridisch
FACT is er voor fiscale en juridische vraagstukken. Natuurlijk verzorgen wij jouw aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting etc. Dat doen we deskundig en efficiënt. Maar de aangifte vormt vaak slechts het sluitstuk.

Jouw optimale fiscale situatie
FACT vindt de uitdaging in het zoeken naar de meest optimale fiscale situatie voor jou. Een creatieve oplossing waarmee je ook daadwerkelijk geld kunt besparen. Een advies dat je begrijpt, dat bij je onderneming past en dat optimaal gebruik maakt van de door de wetgeving geboden faciliteiten.  Hierbij wordt een eventuele discussie met de Belastingdienst niet uit de weg gegaan.

DGA-advies en bedrijfsovername
FACT is goed thuis in de fiscale en juridische optimalisering van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (DGA-advisering). En ook in bedrijfsopvolging en bedrijfsovername. Dergelijke ingrijpende processen lopen in de praktijk veel vlotter als fiscaal tijdig is geanticipeerd op de wijziging. Bovendien bespaar je dan ook veel geld!

Loonadministratie

De FACT Personeelshelpdesk
De FACT Personeelshelpdesk verzorgt jouw salarisadministratie op betrouwbare en deskundige wijze, volgens de geldende wet- en regelgeving. Wij verwerken jouw loonmutaties en salarismutaties foutloos. Jouw werknemers worden zoals afgesproken op tijd uitbetaald.

SPECIALISME

Ondertekenen

Vermogensbeheer

FACT & de financiële sector
FACT is dé partij voor ondernemingen in de financiële sector. En in het bijzonder voor vermogensbeheerders. Hier hebben wij ons in gespecialiseerd. Wij verzorgen niet alleen de accountancy en fiscale werkzaamheden, maar begeleiden jou ook bij:

•    vergunning aanvraag trajecten
•    het opstellen en optimaliseren van de administratieve organisatie
•    het opstellen van rapportages ten behoeve van toezichthouders

Ondernemers in de financiële sector moeten voldoen aan de specifieke eisen zoals opgenomen in de WFT.

Rapportages en de jaarrekening
Door onze specialisatie en onze integratie van de diverse werkprocessen zijn wij optimaal in staat om jou gedurende het jaar optimaal te bedienen. In januari, april, juli en oktober verzorgen wij de rapportages. De jaarrekening controle doen wij in de eerste vier maanden van het jaar.